ZA DOSTAVU PO RH MOŽETE NARUČITI I TEL. 040 +385 40 821 501
BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 50€
| Ostale države

| | |

0,00 €

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 50€

DOSTAVA DOMAĆE HRANE
NA BILO KOJU ADRESU U RH, SLOVENIJI, AUSTRIJI i NJEMAČKOJ!

(O načinu naručivanja, uvjetima dostave, načinu plaćanja, ograničenju težine po paketu
i ostalim detaljima pročitajte ovdje: DETALJNO O SVEMU.)

 


Vizija i misija

NAŠA VIZIJA
Naša je vizija biti centralno mjesto na internetu u RH za kupnju vrhunske, domaće hrane, uz vrhunsku uslugu dostave na bilo koji kućni prag u RH. Cilj nam svojim kupcima i u budućnosti nuditi isključivo najbolju, domaću hranu kakva se teško može pronaći u „klasičnim trgovinama“.
Želimo da kad se pomisli na dostavu vrhunske, domaće hrane na bilo koju adresu u RH, da se pomisli na www.FinotekaDostava.com.
Naša je vizija biti ne samo internet trgovina, već mnogo više od toga. Cilj nam je osvjestiti što veći broj ljudi o važnosti kupovanja domaće, zdrave hrane, pružati informacije o tome gdje se mogu kupiti domaći, zdravi proizvodi, kako se i na koji način određeni proizvodi proizvode, informirati o ponudi i akcijama dostupnima na stranici www.FinotekaDostava.com, pružati informacije o tržištu hrane, savjetovati ljude o zdravoj prehrani i sl.

NAŠA MISIJA
Naša misija je za osvještene kupce pronalaziti najkvalitetnije hrvatske proizvođače hrane te organizirati dostavu njihovih, vrhunskih, zdravih proizvoda na kućne adrese diljem RH. Sa svježim voćem i povrćem radimo na način da ga ne skladištimo već ga isporučujemo odmah nakon branja. To funkcionira doslovno tako da danas nešto raste u nečijem vrtu, a već sutra je na vašem stolu na drugom kraju RH.

Također, informiramo potencijalne kupce domaće hrane o ponudi domaćih proizvoda naših proizvođača partnera, podižemo svjest o važnosti kupovanja domaćih prehrambenih proizvoda za cjelokupno hrvatsko gospodarstvo te tako ujedno stvaramo jedinstveno mjesto na internetu gdje je uvoznoj hrani ulaz zabranjen. Stvaramo okruženje u kojem se više neće moći desiti da kupci hrane kupuju uvoznu hranu samo zbog toga što im domaća nije toliko dostupna.

Osvještavamo ljude o važnosti kupovanja domaće, zdrave hrane, pružamo informacije o tome gdje se mogu kupiti domaći, zdravi proizvodi, kako se i na koji način određeni proizvodi proizvode, informiramo o ponudi i akcijama dostupnima na stranici www.FinotekaDostava.com, pružamo razne informacije o tržištu hrane, savjetujemo ljude o zdravoj prehrani i sl.

Tečaj €/kn: 7,53450
© www.FinotekaDostava.com 2023
© www.FinotekaDostava.com 2023