BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAROČILO VEČ OD 60€
| Ostale države

| | |

0,00 €

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAROČILO VEČ OD 60€

DOSTAVA DOMAČE HRANE
NA KATERIKOLI NASLOV V HR, SLOVENIJI, AVSTRIJI, NEMČIJI IN BELGIJI!

O načinu naročanja, pogojih in stroških dostave, načinu plačevanja, omejitvi teže paketa
in o ostalih podrobnostih preberite tukaj: PODROBNO O VSEM.

 


Zaštita podataka

Izjava o privatnosti
Zaštita Vaših osobnih podataka od posebne nam je važnosti. Stoga obrađujemo Vaše podatke isključivo na temelju zakonskih propisa. U ovim podacima o zaštiti podataka obavještavamo Vas o najvažnijim aspektima obrade podataka u kontekstu naše web stranice, odnosno naše djelatnosti.

Sigurnost
Poduzimamo sve potrebne tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od gubitka i zloupotrebe.
Ova web stranica koristi HTTPS enkripciju iz sigurnosnih razloga i štiti prijenos sadržaja. Možete prepoznati šifriranu vezu promjenom adresne linije preglednika s "http: //" na "https: //" i simbolom zaključavanja u liniji preglednika. Ako je omogućena SSL enkripcija, podaci koje ste nam poslali ne mogu čitati treće strane.
Imajte na umu, međutim, da prijenos podataka putem Interneta (primjerice, kada komunicirate putem e-pošte) može imati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije moguća.
Također koristimo antivirusne programe koji se redovno obnavljaju.

Kolačići
Naša web stranica koristi takozvane "kolačiće". Naime, prilikom popunjavanja obrasca s podacima za dostavu (nakon odabira proizvoda), dajemo Vam mogućnost da Vaše podatke upamtimo te da prilikom sljedeće narudžbe ne morate ponovo upisivati iste podatke. Tako štedite svoje vrijeme. Da biste tu mogućnost iskoristili, morate prihvatiti korištenje kolačića. Ukoliko ne prihvatite kolačiće, prilikom sljedeće kupovine morat ćete ponovo upisivati sve podatke potrebne za uspješnu realizaciju kupnje i dostavu proizvoda.

Google Karte
Ova web stranica koristi Google karte za prikaz informacija o karti. Kada upotrebljavate Google karte, Google prikuplja, obrađuje i upotrebljava podatke o upotrebi značajki Karte posjetitelja web-lokacija. Više informacija o Googleovoj obradi podataka potražite u Googleovim pravilima o privatnosti na adresi https://policies.google.com/privacy?hl=hr&gl=at. Tamo možete i promijeniti svoje postavke u centru za privatnost kako biste mogli upravljati i zaštititi svoje podatke.

Veze na druge web stranice
Naša web stranica može sadržavati veze na druge web stranice. Imajte na umu kada napustite našu web stranicu putem bilo kojeg od ovih linkova, da nemamo kontrolu nad drugim web stranicama. Stoga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za zaštitu podataka koje možete prenijeti prilikom posjeta takvim web stranicama. Ova se pravila o privatnosti ne odnose na web stranice drugih pružatelja usluga.

Obrada podataka
Prilikom narudžbe proizvoda na stranici www.FinotekaDostava.com, za uspješno izvršenje kupnje i dostave naručenih proizvoda nužno je da nam ostavite neke Vaše osobne podatke. Od Vas tražimo samo one podatke koji su nam nužni za kvalitetno izvršenje usluge koju Vam nudimo.
Vaši podaci koje nam ostavljate prilikom kupnje, tj. narudžbe proizvoda, dostupni su sljedećim trećim osobama:

Napominjemo da s navedenim tvrtkama dijelimo samo one podatke koji su potrebni za kvalitetno izvršavanje njihove usluge (naš legitiman interes) te one koji su potrebni kako bismo mogli u suradnji s njima izvršiti naše zakonske obveze. Vrlo pomno smo odabrali naše partnere te smo od njih dobili jamstvo da će Vaši podaci biti obrađivani s najvećom pažnjom.

Čuvanje Vaših podataka
Podatke koje ste nam dali putem kontakt forme, e-maila ili prilikom narudžbe proizvoda na stranici www.FinotekaDostava.com čuvat ćemo najduže 7 godina, a iznimno duže ukoliko to moramo zbog zakonskih propisa.
Imate pravo tražiti nas da Vaše podatke obrišemo i više ne obrađujemo. To možete učiniti putem e-maila info@finoteka.com. Ukoliko to neće biti u suprotnosti sa zakonskim propisima ili našim legitimnim interesima, Vaše ćemo podatke u što kraćem roku obrisati i nećemo ih više obrađivati.
Ukoliko Vas zanima koje Vaše podatke obrađujemo, možete se prijaviti na stranicu Vašim e-mailom i lozinkom (pri dnu ovog teksta). Ako ne znate Vašu lozinku za prijavu, budite slobodni zatražiti je putem e-maila info@finoteka.com. Poslat ćemo Vam je u najkraćem roku.

Newsletter
Svatko tko je na stranici www.FinotekaDostava.com kupio, odnosno naručio određene proizvode, sukladno našem legitimnom interesu prima naš newsletter. Svrha newslettera prvenstveno je osvještavanje naših kupaca, odnosno klijenata o važnosti kupovanja domaće, zdrave hrane, informiranje o tome gdje se mogu kupiti domaći, zdravi proizvodi, kako se i na koji način određeni proizvodi proizvode, informiranje o ponudi i akcijama dostupnima na stranici www.FinotekaDostava.com, pružanje informacija općenito vezanih za tržište domaće hrane, savjetovanje vezano uz tržište domaće hrane, uz zdravu prehranu i sl.
Sukladno tome, važno je imati na umu da FinotekaDostava.com nije samo internet stranica na kojoj se kupuje, odnosno naručuje domaća hrana, već se radi o projektu s mnogo širim spektrom ciljeva vezanim uz tržište domaće hrane i zdravu prehranu. Posebno je zbog toga naš legitiman interes da svakog našeg klijenta povremeno kontaktiramo putem newslettera.
U bilo kojem trenutku možete otkazati primanje našeg newslettera. Da biste to učinili, kliknite na link za odjavu pri dnu newslettera i bit ćete automatski odjavljeni.
Ukoliko nakon odjave primanja newslettera ponovo izvršite narudžbu na stranici www.FinotekaDostava.com, automatski  ćete ponovo početi primati naše newslettere. Da biste otkazali primanje newslettera, kliknite na link za odjavu pri dnu newslettera i bit ćete automatski odjavljeni.
Ukoliko zbog bilo kojeg razloga smatrate da Vaše podatke nismo dovoljno dobro zaštitili ili smatrate da su bilo koja Vaša prava vezano na zaštitu podataka prekršena, ljubazno Vas molimo da nam se javite na info@finoteka.com kako bismo eventualnu pogrešku što prije ispravili.

Finoteka d.o.o.
Novakova 11, 40305 Nedelišće
OIB: 68914874928
info@finoteka.com, +385 40 821 501
Hrvoje Kolman


PRIJAVA KORISNIKA
Tečaj €/kn: 7,53450
© www.FinotekaDostava.com 2024
© www.FinotekaDostava.com 2024