| Ostale države

| | |

0,00 €

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 100€

DOSTAVA DOMAĆE HRANE
NA BILO KOJU ADRESU U RH, SLOVENIJI, AUSTRIJI i NJEMAČKOJ!

(O načinu naručivanja, uvjetima dostave, načinu plaćanja, ograničenju težine po paketu
i ostalim detaljima pročitajte ovdje: DETALJNO O SVEMU.)

 


Što je FinotekaDostava.com?

Na stranici www.FinotekaDostava.com kupci iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Belgije na svoj kućni prag naručuju vrhunske proizvode hrvatskih OPG-ova. Naručeni proizvodi svježi i pažljivo upakirani dostavljaju se na tražene adrese izravno iz Hrvatske.
Finotekina specifičnost je što voće i povrće ne skladištimo već funkcioniramo po principu „s polja na stol u roku 24h“. To doslovce znači da neko voće ili povrće koje upravo sada dok ovo čitate raste u nečijem vrtu u Hrvatskoj, a već sutra je paket s proizvodima dostavljen na nečiji kućni prag u Beču, Ljubljani ili npr. Zagrebu.
Naša je dostava jednako kvalitetna na otocima kao i na kopnu. Kvaliteta usluge, odnosno brzina dostave jednaka je neovisno živite li u gradu ili možda u najudaljenijem mjestašcu. Također, svi naši paketi s voćem i povrćem stižu u roku 24h od berbe - bilo da ste u Hrvatskoj, Sloveniji ili bilo gdje u Austriji.
Za dostavu na hrvatsku adresu kliknite na www.FinotekaDostava.com (Eur)
Za dostavu na slovensku adresu kliknite na www.FinotekaDostava.com/si (Eur)
Za dostavu na austrijsku adresu kliknite na www.FinotekaDostava.com/at (Eur)
Za dostavu na njemačku adresu kliknite na www.FinotekaDostava.com/de (Eur)

Kvaliteta hrane

Ako želite kupovati najkvalitetniju zdravu hranu malih poljoprivrednika iz Hrvatske i ako želite da Vam ta hrana svježa i pedantno upakirana bude dostavljena izravno na Vaš kućni prag u Hrvatskoj, Sloveniji ili Austriji, koristite Finoteku! Finoteka je prvi hrvatski projekt za povezivanje domaćih proizvođača hrane s kupcima (od 2008.).
Kako bi svojim kupcima omogućili zaista najsvježije voće i povrće, projekt FinotekaDostava.com funkcionira po jedinstvenom modelu „S polja na stol u roku 24h“.
Domaći poljoprivrednici dostavljaju svoje proizvode u Finotekinu pakirnicu. Proizvodi se kod nas pomno pregledavaju, razvaguju, sukladno Vašoj narudžbi upakiraju te isti dan šalju na Vašu adresu. Zaboravite prekupce i hranu nepoznatog podrijetla, gmo, hladnjače, tretiranja hrane „kemijom“ da bi na policama mogla duže trajati i sl.
Jako nam je važno s kime surađujemo. Odabiremo prvenstveno „dobre“ proizvođače, ljudski korektne, one kojima poljoprivreda nije samo posao nego i užitak. Odabiremo one kojima oči „zacakle“ kad pričaju o svojim proizvodima. Pronalazak i odabir takvih proizvođača Finotekin je najveći izazov, a njihovo isticanje velika odgovornost koju smo od prvog dana prihvatili.
Iako težimo tome da svi naši proizvođači budu u sustavu eko proizvodnje, neki od naših OPG-ova ipak nemaju eko certifikat. Jednostavno se nismo željeli odreći nekih proizvođača koje poznajemo i pratimo godinama te vrlo dobro znamo da mnogi imaju  kvalitetniji proizvod od nekih iz eko proizvodnje. Naravno, na svakom proizvodu koji Vam nudimo jasno je naznačeno ima li proizvod eko certifikat. Tako u svakom trenutku točno znate što kupujete.

Naručivanje proizvoda

Ako naručujete dostavu na hrvatsku adresu kliknite na www.FinotekaDostava.com. Za dostavu u Austriju kliknite na www.FinotekaDostava.com/at, za dostavu u Njemačku kliknite na www.FinotekaDostava.com/de, a za dostavu u Sloveniju kliknite na www.FinotekaDostava.com/si.
Na naslovnici odaberite količinu svakog pojedinog proizvoda koji želite naručiti. Tek na kraju, nakon što ste odabrali sve proizvode koje želite, kliknite na crvenu tipku NARUČI (pri vrhu ekrana). Nakon toga upisat ćete adresu za dostavu, potvrditi narudžbu i to je to. Za nekoliko trenutaka na Vaš će Vam e-mail stići specifikacija narudžbe, a u roku 24h stići će Vam informacija o terminu dostave.

Dostava i plaćanje ako naručujete u Hrvatsku

Dostava i plaćanje ako naručujete u Sloveniju

Dostava i plaćanje ako naručujete u Austriju

Dostava i plaćanje ako naručujete u Njemačku

Finotekino jamstvo kvalitete/Odgovornost za materijalne nedostatke

Svi proizvodi koje naručite na stranici www.FinotekaDostava.com moraju stići na Vašu adresu zdravi i neoštećeni. Ukoliko ipak nakon otvaranja paketa primjetite da neki proizvodi iz bilo kojih razloga nisu „ispravni“, svakako nam se javite što prije (info@finoteka.com) i nadoknadit ćemo Vam iznos za koji ste oštećeni. Ovime potvrđujemo i da nam je Vaše zadovoljstvo na prvom mjestu.

BITNO JE DA ZNATE DA EVENTUALNA POGREŠKA PROIZVOĐAČA, FINOTEKE ILI DOSTAVE NISU VAŠ RIZIK NEGO NAŠ. Naime u slučajevima kada Vam stignu „neispravni“ proizvodi Finoteka vraća novac u vrijednosti oštećenih proizvoda na Vaš račun ili Vam za taj iznos umanjujemo račun prilikom sljedeće narudžbe. Ovisno o Vašem odabiru.

Greške prilikom pakiranja proizvoda ili transporta događaju nam se vrlo, vrlo rijetko, ali naravno da su moguće.
Pogotovo je moguće da poneki komad posebno osjetljivog ili lako kvarljivog proizvoda (poput ribizla, breskve, nektarine, jagode ili sl.) stigne do Vas „neispravan“, ali ponavljamo – to je naš rizik. Naime, Finotekino voće i povrće s obzirom na to da funkcioniramo po principu „s polja na stol u roku 24h“ nakon berbe nije tretirano nikakvim „kemikalijama“ pa je normalno da mu je rok trajanja kraći nego onome u klasičnim trgovinama.

Molimo Vas da nam eventualne reklamacije šaljete na info@finoteka.com najkasnije 24 h nakon preuzimanja paketa (što prije). Poželjno je da nam u istom e-mailu pošaljete i fotografije oštećenih proizvoda jer ćete nam tako, u cilju sprečavanja ponavljanja istih pogrešaka, olakšati utvrđivanje u kojoj je fazi „od polja do stola“ pogreška nastala.

Pisani prigovor potrošača

Internetska stranica www.FinotekaDostava.com u vlasništvu je trgovačkog društva Finoteka d.o.o., 40305 Nedelišće, Novakova 11, OIB: 68914874928. 
Ovi Uvjeti kupnje dio su obveze Prodavatelja sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača, te služe tome da Kupac prije nego sklopi ugovor na daljinu bude na jasan i razumljiv način obaviješten o nizu okolnosti bitnih za zaključenje, izvršavanje, raskid ugovora, a sve sukladno zakonskom uređenju. 
Pojam Prodavatelj odnosi se dakle na trgovačko društvo Finoteka d.o.o. 
Pojam Kupca odnose se i na: klasičnog potrošača: fizičku osobu koja izvan bilo kakve djelatnosti naruči i plati bilo koji proizvod posredstvom usluga web trgovine prisutnih na web stranici Prodavatelja, ali i na kupce obrtnike, trgovce pojedince i fizičke osobe koje obavljaju poslovne djelatnosti, a koji su zaštićeni odredbama Zakona o zaštiti potrošača samo ako kupuju proizvode nevezano za svoje poslovne djelatnosti, te na sve ostale kupce primjerice pravne osobe. 
Prodavatelj prodajom putem Internet stranice www.FinotekaDostava.com nastupa u svoje ime. 
Uvjeti kupnje čine dio ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa specifikacijama i cijenom/ama kupljenog/ih proizvoda, te će se prije potvrđivanja narudžbe za kupnju od Kupca tražiti da iste prihvati/izjavi da je sa istima upoznat/suglasan, dok će nakon potvrđivanja narudžbe (sklapanja ugovora) isti biti dostavljeni Kupcu kao sadržaj e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen. Prodavatelj zadržava pravo izmjene uvjeta u svako vrijeme, s tim da navedene izmjene stupaju na snagu nakon objave na ovim internet stranicama. 
Kada Kupac potvrdi i izvrši narudžbu ugovor je sklopljen, te će Prodavatelj o činjenici sklapanja ugovora odmah e-mail porukom obavijestiti da je ugovor sklopljen. Kupac daje privolu, tj. prihvaća da mu na e-mail adresu koju je ostavio prilikom narudžbe, Prodavatelj povremeno šalje newsletter u svrhu marketinga, informacije o novim proizvodima, novoj ponudi i sl. 
Za valjano sklopljeni ugovor potrebno je da je Kupac osoba koja ima potpunu poslovnu sposobnost. 
Kupac odgovara za potpunost i istinitost unesenih podataka prilikom registracije.

Jednostrani raskid ugovora

Samo Kupac koji je sklopio Ugovor na daljinu na gore opisani način ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana. Rok od 14 dana započinje teći od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane Kupca, a koja nije prijevoznik/dostavljač, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed. Ako je jednom narudžbom Kupac naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok započinje teći od dana kada je predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.
Ako Prodavatelj ne obavijesti Kupca o ovom pravu pravo Kupca na jednostrani raskid ugovora prestaje u roku 12 mjeseci od isteka roka za raskid (rok od 12 mjeseci počinje teći nakon isteka roka od 14 dana koji je predviđen za redovni raskid u slučaju uredne obaviještenosti). Ako je pak obavijest o pravu na jednostrani raskid dostavljena u roku od 12 mjeseci, pravo na jednostrani raskid prestaje po isteku roka od 14 dana od dana kada Kupac primi tu obavijest.
Kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid obavijestiti Prodavatelja o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem Obrasca za jednostrani raskid ugovora koji je dostupan ovdje i koji se može elektronički ispuniti i poslati na mail adresu: info@finoteka.com. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora, Prodavatelj će dostaviti, bez odgađanja, elektroničkom poštom.
Prodavatelja je moguće obavijestiti i putem Online obrasca za jednostrani raskid ugovora ugovora koji je dostupan ovdje. Nakon što ispunite i pošaljete obrazac dobit ćete potvrdu o primitku prijave putem elektroničke pošte na mail adresu koju ste naveli prilikom ispunjavanja Online obrasca za jednostrani raskid ugovora.
Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove dostave, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Troškove povrata robe snosi Kupac. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Robu ste nam dužni vratiti odmah, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu. Robu vratite poštom na dokaziv način na adresu Finoteka d.o.o. Novakova 11, 40305 Nedelišće. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete na dokaziv način (preporučeno sa pošiljkom) robu osobno nama u našem skladištu. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije, te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obvezu povrata robe, te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:Tečaj €/kn: 7,53450
© www.FinotekaDostava.com 2024
© www.FinotekaDostava.com 2024